Rabu, 24 Disember 2008

Aku Tension....

Aku tension betul nih...

Aku nak upload gambar kat dalam blog aku nih... nak cerita pasa jalan-jalan ari tu...

tapi aku tension betul nih...

sampai hari ni... aku tak dapat nak habiskan entry tu sebab bila upload gambar je alignment paragraph lari... terpaksa aku edit lagi...

dan aku tension betul nih...

sebab... dah berapa puluh minit aku try upload gambar ... aku dah select gambar-gambar nya... tapi page could not be found la pulak...

ni yang aku tension nih..

dah berapa hari entry aku tu terperap daam draft... menunggu gambar-gambar yang susah hendak di upload nih...

mcm mana cara senang nak upload gambar yer???

hmmmm.....

tension nih...

2 ulasan:

Yatie berkata...

salam ka .. ko dah check tak gmbr punya properties size tuh brape? takut gmbr tuh besar sgt saiz dia, tuh yg bila upload, allignment paragraph lari .. nak senang, edit gmbr to 640x480 then baru upload ..

tak pun dalam blog template, tukar saiz kotak entry bagi besar sket .. dlm blog ko dia tulis 650 aje .. so tukar la kpd 700 or 750 .. so gmbr dpt la nak masuk dlm the entry .. harap membantu la ye ...

Saya Anak Malaysia berkata...

heheh...

thanks yatie... aku baru terbaca komen ko nih...

nanti aku try...

tapi ko tau pula ni aku yek... he he he...