Ahad, 11 Januari 2009

It's Not Official... But It's Confirmed

sah... kompom... apa lagi perkataan yang sewaktu dengannya ya???

tapi tak official.. sebab aku tak buat test... hehehe... masa adik dulu pun aku ndak pernah buat test.. i just knew it...

dan setelah aku suspect perkara ni sejak bulan lepas ... hari ni aku kompomkan...

bahawasanya... kalau perkiraan aku ndak silap.. bulan tujuh atau bulan lapan nanti.. rakyat sabah ni akan bertambah lagi seorang... dan kalau dulu kami berempat... nanti kami akan berlima...

aduh pening pala aku.. bukan sebab aku aku nda suka.. aku suka.. memang aku nantikan pun... cuma.. pening pala aku sebab dah start morning sickness dan dah ada tanda tanda alahan... aduhh.. ni yang ndak siok nih.. makin kurus la aku nih sebab nda mau makan...

3 ulasan:

Puan Saiman berkata...

Tahniah dik tahniah. Betulkan sangkaan kakak bulan lepas. Slmt mencari mangga muda dan slmt berpantang di Hari Raya..... hehehehehe.

Yatie berkata...

congrats ika .. aku tumpang gembira dengan hadiah ko ini .. take care ye :)

Saya Anak Malaysia berkata...

terima kasih kak kate.. terima kasih Yatie... :)

mintak mintak la menjangkit kat korang berdua... hehehe...