Khamis, 20 Ogos 2009

He He He...

Cakkk...

kenapa? korang sumer mesti pikir aku sudah beranak kan? kih kih kih..

Aku pun ingat cam tu... tapi ndak la jugak beranak-beranak lagi...

hari isnin tu aku nda berapa sihat.. mangkali pasal kena hujan masa hari minggu tu..

sekarang ni pun aku masih lagi sakit kepala.. selsema.. sakit tekak.. hari ni masuk hari ke-4..

mintak-mintak la.. bukan yang satu tu... yang ada wan-wan tu.. na'uzubillah..

hari selasa pigi makmal lagi.. cek darah.. bacaan gula suda OK.. cuma yang hampeh tu.. bacaan last jam 8.30 malam tu.. ada kah 7.2 aku punya BSP.. kin panassss.. last-last doktor suruh aku pigi buat test lagi hari selasa minggu depan.. malasss..

doktor sempat pesan lagi.. klu belum juga aku sakit perut.. nanti 31 ogos.. aku kena masuk wad sudaa.. alalaaa.. klu belum juga aku beranak, makna nya tahun ni aku sambut merdeka di hospital lah..

aku kira-kira minggu depan mahu ambil cuti bersalin awal.. tapi minggu depan sudah puasa.. waktu kerja pun sampai jam 3.30 giteww.. mcm mana ya? aku dalam dilema nih.. klu cuti.. sayang pula cuti.. klu nda cuti.... mcm malas aku mau pigi kerja.. heh heh heh..

well.. apa pendapat korang???

2 ulasan:

hannie berkata...

Go have a Merdeka Day baby :D so u'll get all the attention and special offer.

Ika berkata...

ya kan... bagus juga kan moi.. mungkin boleh dapat hamper lagi.. :)